Lennart Denkhaus (NL en DE), geen belemmering in de functie van de hoef

In mijn praktijk als hoefspecialist is de functionele blote hoef altijd de basis. Echter zijn er ook paarden die (tijdelijk) bescherming nodig hebben. In dit soort situaties kies ik dan graag hulpmiddelen die de hoef zo min mogelijk in zijn functies belemmeren. Hoof Armor is hier één van de middelen van. Op de foto’s is te zien hoe ik Hoof Armor aanbreng op de voorhoeven van een hoefbevangen Shetlander. De Hoof Armor helpt in dit geval om de beschadigde hoeven wat meer stabiliteit te geven, waardoor de pony aanzienlijk meer loopcomfort ervaart. Hoof Armor is een effectief, niet invasief en vrij eenvoudig toepasbaar hulpmiddel. Ik heb dan ook steeds een paar tubes in de auto liggen.

Vanuit het Centrum voor Hoefgezondheid leren wij onze studenten tijdens de opleiding tot hoefspecialist ook om dit soort hulpmiddelen toe te kunnen passen. Hoe meer kennis en ervaring, hoe beter de studenten het werk als hoefspecialist kunnen uitoefenen 💪💪!

Lennart Denkhaus
 
 
De waardering van www.hoofarmor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
Wij gebruiken cookies op deze website, zodat we jouw en onze beleving van deze website kunnen optimaliseren. Als je door gaat op deze website, dan gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.