Raghnild Diepens (NL en BE), klauwverzorging varkens

Regelmatig behandel ik varkens met te dunne zolen, scheuren in de klauwwand of beschadigingen aan de bodem van de klauw. Om die reden was ik al een tijdje op zoek naar een product om de klauw te versterken. Helaas worden de meeste producten heel warm bij het uitharden (tot wel 70 graden Celsius) en dat kan op een dunne klauwbodem heel pijnlijk aanvoelen.
 
Na overleg zijn we uitgekomen op Hoof Armor, een product speciaal om de klauw te versterken, beschadigingen te repareren en je kunt er zelfs klauwrot mee behandelen. En het wordt lang niet zo warm!
 
Het grootste voordeel is dat het zeker 4 weken blijft zitten en is dus ideaal voor varkens die hun poten niet laten aanraken door de eigenaars. Ik breng het aan en in principe hoef je er dan één maand niet meer naar om te kijken. 
 
Zo blij dat ik steeds betere behandel methodes kan toepassen voor de verschillende problemen die je zoal tegenkomt als varkensbekapper!
 
Ragnhild Diepens
 
De waardering van www.hoofarmor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
Wij gebruiken cookies op deze website, zodat we jouw en onze beleving van deze website kunnen optimaliseren. Als je door gaat op deze website, dan gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.