De internationale online Hoof Armor community

David en BrendaJo Jones geven aan dat ze de afgelopen jaren het gevoel hebben gekregen dat de gebruikers van Hoof Armor een soort gemeenschap vormen, een community. Elkaar helpen, en vooral ook helpen met het ontwikkelen van een beter product dat makkelijker aan te brengen is, meer effectieve ingrediënten.

Facebook heeft hen geholpen door de pagina Hoof Armor en de Succesfull Hoof Care Group, waarin informatie werd gedeeld en oplossingen geboden bij problemen en probleemhoeven. Recent is een nieuwe Facebook groep ontwikkeld, de Hoof Armor Hoof Care Practitioners Group. Deze laatste groep is er op gericht dat iedereen informatie kan plaatsen als hoefverzorger die Hoof Armor gebruikt in de praktijk, en daarbij eigenaren van dieren bij staat in het bekappen van hoeven en bij te staan in het gebruik van Hoof Armor.

 
 
 
De waardering van www.hoofarmor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
Wij gebruiken cookies op deze website, zodat we jouw en onze beleving van deze website kunnen optimaliseren. Als je door gaat op deze website, dan gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.