Bestellen als professional

Alle getoonde prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Als professionele hoefverzorger (hoefsmid, bekapper, barefoot trimmer of hoefspecialist) kun je met korting op de verkoopprijs exclusief BTW bestellen.

Korting 15% op de verkoopprijs exclusief BTW (professional met KvK / COC nummer èn geldig BTW / VAT nummer):

  • Gevestigd in Nederland:
    • Stuur een berichtje met je bedrijfsgegevens en hetgeen je wilt bestellen. Je ontvangt een separate factuur met daarin de korting verwerkt. De BTW / VAT kun je terug ontvangen via je BTW-aangifte. Het BTW / VAT nummer wordt nadrukkelijk gecontroleerd op geldigheid. De factuur dient te worden voldaan alvorens verzonden wordt.
  • In de EU geregistreerd:
    • Stuur een berichtje met je bedrijfsgegevens en hetgeen je wilt bestellen. Je ontvangt een separate factuur met daarin de korting verwerkt waarbij geen BTW / VAT opgenomen. De BTW / VAT wordt namelijk verlegd, wat zoveel betekent dat in je eigen boekhouding de BTW / VAT wordt opgevoerd zoals dit in jouw land van toepassing is en jij dit in jouw land afdraagt. RebelHoofcare draagt haar deel aan BTW / VAT af in Nederland. Het BTW / VAT nummer wordt nadrukkelijk gecontroleerd op geldigheid en tevens of je werkzaam bent als hoefverzorger. De factuur dient te worden voldaan alvorens verzonden wordt.

RebelHoofcare is zowel importeur als dealer en heeft het alleenrecht van de fabrikant verkregen om publiekelijk te verkopen aan particulieren en professionals in de Benelux. 

Professionals kunnen de producten inzetten ter behandeling en preventie. Het is wenselijk dat het product direct na de bekapping wordt aangebracht. Wanneer de professional het product aanbrengt, is het gebruikelijk dat deze een opslag vraagt voor het aanbrengen en inzetten van het product. 

Contact opnemen met RebelHoofcare gaat het snelst via Whats App (+31) 06 18945079, of via mail; zie ook de gegevens onder ‘Contact’.

 

RebelHoofcare
Importeur / dealer

marjanka lever
owner rebelhoofcare