Sascha en haar viertal: Het werkt als een malle!

Ik rij al jaren met mijn pony’s op blote voeten, dit ging eigenlijk altijd prima tot één van mijn pony’s bevangen raakte. Hij is gelukkig helemaal opgeknapt, maar op de verharde weg en grindpaden blijft het wat lastig voor hem. Aangezien ik veel rij – en altijd buiten rij – kreeg hij hoefschoenen; ook dit ging weer prima.

Ik neem ook deel aan menwedstrijden. In het traject waar je hindernissen rijdt, moet je tussendoor stukken over de weg of over grindpaden rijden. Ik zat er een beetje mee in mijn maag, dat ik de hindernissen op gras graag op blote voeten wilde doen, maar de tussenstukken niet.

Mij werd aangeraden om Hoof Armor te gebruiken. Ik dacht, ja hoor, dat zal, je smeert iets onder de hoeven van je pony en hij loopt beter op de harde weg……

Toch heb ik het geprobeerd en wat ben ik ontzettend blij met de tip die ik kreeg! Inmiddels lopen alle vier de pony’s met Hoof Armor onder hun hoefjes en ze lopen als een trein! 

De levering is super snel en het is ook nog eens echt makkelijk om aan te brengen! Na een paar keer rijden èn de wedstrijd van in totaal 14 kilometer, zit het ook nog steeds onder hun voeten.

Gelukkig is ook niet zo prijzig; 16 voetjes behandelen is anders geen leuke grap meer, maar ik kan met 1 flacon ongeveer 20/25 mini voetjes behandelen!

Ik ben echt super blij en ik denk mijn pony’s ook!

Groetjes Sascha Otter, 
Apeldoorn

 
De waardering van www.hoofarmor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
Wij gebruiken cookies op deze website, zodat we jouw en onze beleving van deze website kunnen optimaliseren. Als je door gaat op deze website, dan gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.