Endurance en hartslagmeting; geweldig resultaat

Wij (Gjöf en ik) rijden Endurance wedstrijden en trainen daar hard voor, ook middels hartslagmeting. Wij zijn vandaag zonder zijn hoefschoenen op pad gegaan om de aangebrachte Hoof Armor te testen. Natuurlijk aangedragen en aangebracht door Marjanka Lever van RebelHoofcare. 

Waarneming: Het gemiddelde tempo per gang lag hoger, want niets vertraagde meer de afwikkeling van de voet. Heuvels beklimmen deed hij vol bravoure en met vertrouwen, terwijl met hoefschoenen hij toch net wat meer weifelde en alleen met veel geruststelling vanuit mijn zijde naar beneden durfde. Ook de afdalingen waren geen probleem. 

Test: We hebben ook de niet voor onze combinatie bestemde grintpaadjes van het fietspad (natuurgebied) gebruikt, ook weer de heuvels genomen in onze testrit, zo ook de bermen met grint en gruis. Hij dartelde er vrolijk over heen.

Na de rit direct gecontroleerd: Nergens putjes van de stenen in de zolen te bespeuren!

Conclusie: Wij zijn dus zeer tevreden, en dit al na de eerste keer aanbrengen van Hoof Armor. Dit kan alleen nog maar beter worden! Thanx Marjanka, dit was een top idee van jou! 

Renate Meijer – Drenthe

De waardering van www.hoofarmor.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 78 reviews.
Wij gebruiken cookies op deze website, zodat we jouw en onze beleving van deze website kunnen optimaliseren. Als je door gaat op deze website, dan gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.